Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Špenátovo-sýrové rondo Dnes vaříme

Špenátovo-sýrový řízek s růžičkovou kapustou

Serving 2 porce
Trvání 25 MIN
Náročnost Snadný

Složení

180 gramy Vegetariánský Špenátovo-sýrový ŘÍZEK
200 g růžičkové kapusty
100 g kapusty (bez stonků)
30 g kešu ořechů
20 g sušených brusinek
20 ml citronové šťávy
3 polévkové lžíce olivový olej
2 stroužky česneku
tymián
Zkopírovat ingredience
ingredience zkopírovány!

Špenátovo-sýrový řízek s růžičkovou kapustou

Dopřejte si lahodné chutě tohoto špenátového sýrového řízku s kaputkou a růžičkovou kapustou, lahodného pokrmu, který kombinuje dobrotu špenátu, sýra a výživné zeleniny. Jeho jedinečná kombinace ingrediencí a chutí na vás udělá dojem a zanechá chuť na víc

Příprava

1. Připravte si růžičkovou kapustu

Dohrnce dejte vařit růžičkovou kapustu na 5 minut. Sceďte a nakrájejte na poloviny. Dejte na pánev a smažte s 1 lžící olivového oleje spolu s česnekem nakrájeným na plátky na vysoké teplotě po dobu několika minut, aby se opekly.

2. Připravte špenátovo-sýrový řízek

Mezitím si připravte špenátovo-sýrový řízek podle pokynů na obalu.

3. Připravte kapustu

Nakrájenou kapustu pomažte lžící olivového oleje a pokapejte lžičkou citronové šťávy. Opékejte po dobu 3 minut, aby změkla.

4. Sestavte mísu plnou dobrot

Položte kapustu na dno misky a přidejte růžičkovou kapustu, sušené brusinky a kešu. Navrch dáme špenátovo-sýrový řízek a rozkrojíme ho napůl.

5. Připravte dresink a podávejte!

Smíchejte zbývající lžíci olivového oleje s citronovou šťávou a tymiánem. Dochuťte podle potřeby. Polijte misku dresinkem z citronu a tymiánu a podávejte!

Nutriční hodnoty

REFERENČNÍ HODNOTY

Per Serving

Sacharidy
45.5 gramů
Energie
568.6 Kiloklorie
Tuky
38 gramů
Protein
17 gramů