Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Lehká večeře se špenátovým sýrem Rondo, celerový salát

Lehká večeře se špenátovo sýrovým řízkem a celerovým salát

Serving 2 porce
Trvání 30 MIN
Náročnost Snadný

Složení

180 gramy Vegetariánský Špenátovo-sýrový ŘÍZEK
200 g cherry rajčat
75 g míchaného salátu (hlávkový salát a jehněčí salát)
2 stonky celeru
500 g voskových brambor (nebo 450 g hotových brambor na pečení)
2 lžíce extra panenského olivového oleje a oleje na smažení
1 citron nebo citronová šťáva připravená k použití
Zkopírovat ingredience
ingredience zkopírovány!

Lehká večeře se špenátovo sýrovým řízkem a celerovým salát

Vychutnejte si lehkou a chutnou večeři s vegeteriánským špenátovo-sýrovým řízkem Garden Gourmet a osvěžujícím celerovým salátem. Perfektní kombinace pro lahodné a odlehčující jídlo!

Příprava

1. Pečte brambory

Předehřejte troubu na 200 ℃. Brambory omyjte a nakrájejte na měsíčky. V misce je promíchejte s olejem, solí a pepřem. Rozložte je na plech a pečte asi 20 minut dozlatova.

2. Připravte si zeleninu

Nakrájejte řapíkatý celer a rajčata a smíchejte je s míchaným salátem. Pokapejte olivovým olejem a citronovou šťávou, dochuťte solí a pepřem.

3. Připravte špenátovo-sýrový řízek a podávejte!

Špenátovo-sýrový řízek připravte do křupava podle návodu na obalu. Podávejte s míchaným salátem a opečenými bramborami.

Nutriční hodnoty

REFERENČNÍ HODNOTY

Per Serving

Sacharidy
54.8 gramů
Energie
414.2 Kiloklorie
Tuky
14.9 gramů
Protein
16.7 gramů