Na pánvi rozehřejte trochu oleje a na středním ohni opékejte cibuli, česnek a rýži, dokud cibule lehce nezhnědne. Do směsi přidejte bílé víno.
Složení
360 gramy Vegetariánský Špenátovo-sýrový ŘÍZEK
400 g celeru
100 g rukolového salátu
1 velká cibule
20 cherry rajčat
300 g rýže arborio
2 lžíce čerstvých italských bylinek, nasekaných
2 stroužky česneku
90 g parmazánu, strouhaného
800 ml zeleninového vývaru
Celerové rizoto se špenátovo sýrovým řízkem
Dodejte svému obvyklému receptu na rizoto šmrnc s tímto vegetariánským celerovým rizotem vyrobeným z našeho Garden Gourmet špenátovo sýrového řízku. Připraveno za 30 minut!
Příprava
1. Připravte základní omáčku
2. Orestujeme a promícháme rýži
Mezitím celer omyjeme a nakrájíme na malé kousky. Přidejte k rýži spolu s čerstvými bylinkami a počkejte, až víno zcela absorbuje vlhkost. Přidejte kostky rajčat a po troškách vývar - před přidáním zbytku vývaru počkejte, dokud se předchozí vývar nevstřebá.
3. Připravte špenátovo-sýrový řízek
Mezitím si připravte Garden Gourmet Špenátovo sýrový řízek podle návodu na obalu. Rýži uvařte al dente a do rizota vmíchejte polovinu parmazánu.
4. Ozdobte, podávejte a užívejte si!
Rizoto podávejte se špenátovo-sýrovým řízkem a ozdobte zbylým parmazánem a čerstvě mletým pepřem.
Nutriční hodnoty
REFERENČNÍ HODNOTY
Per Serving
Sacharidy
1 gram
Energie
655.4 Kiloklorie
Tuky
18 gramů
Protein
27.8 gramů