Brambory oloupeme škrabkou, nakrájíme na stejně velké kousky a pod pokličkou na pánvi přivedeme k varu pod vodou s trochou soli.
Složení
Špenátové pyré s veganským karbanátkem
Hledáte pohodlí pro chladné dny? Garden Gourmet má pro vás perfektní recept! Je jemný, s dostatkem zeleniny a samozřejmě veganský.
Příprava
Brambory vaříme asi 20 min. do výběrového řízení. Mezitím si nakrájejte a na pánvi na pánvi na trošce oleje orestujte šalotku. Špenát nakrájíme nahrubo, přidáme a necháme trochu zatáhnout.
Brambory slijte a rozmačkejte je šťouchadlem na brambory.
Přidejte k bramborám rostlinné mléko a olivový olej a vmíchejte špenát. Dochutíme solí a pepřem. Uchovávejte pyré v teple a přikryté pokličkou.
Červenou cibuli nakrájíme a krátce orestujeme na oleji, dokud se nezačne lehce zbarvovat. Vegetariánskou omáčku připravíme podle návodu na obalu a přidáme cibuli a lžíci hořčice.
Orestujte Garden Gourmet Veganský karbanátek podle návodu na obalu a podávejte s připraveným pyré a omáčkou.