Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Špenátový razítek s veganským Frikadelle

Špenátové pyré s veganským karbanátkem

Serving 2 porce
Trvání 40 MIN
Náročnost Snadný

Složení

200 gramy Garden Gourmet Veganské Karbanátky
600 g moučných brambor
400 g čerstvého špenátu
1 červená cibule
1 malá šalotka
1 lžička jemné hořčice
100 ml rostlinného mléka
50 ml navíc. panenský olivový olej
1 lžička přírodní omáčky na rostlinné bázi
sůl a pepř
Zkopírovat ingredience
ingredience zkopírovány!

Špenátové pyré s veganským karbanátkem

Hledáte pohodlí pro chladné dny? Garden Gourmet má pro vás perfektní recept! Je jemný, s dostatkem zeleniny a samozřejmě veganský.

Příprava

1. Připravte brambory

Brambory oloupeme škrabkou, nakrájíme na stejně velké kousky a pod pokličkou na pánvi přivedeme k varu pod vodou s trochou soli.

2. Vařte zeleninu

Brambory vaříme asi 20 min. do výběrového řízení. Mezitím si nakrájejte a na pánvi na pánvi na trošce oleje orestujte šalotku. Špenát nakrájíme nahrubo, přidáme a necháme trochu zatáhnout.

3. Brambory rozmačkejte

Brambory slijte a rozmačkejte je šťouchadlem na brambory.

4. Dolaďte pyré

Přidejte k bramborám rostlinné mléko a olivový olej a vmíchejte špenát. Dochutíme solí a pepřem. Uchovávejte pyré v teple a přikryté pokličkou.

5. Připravte si omáčku

Červenou cibuli nakrájíme a krátce orestujeme na oleji, dokud se nezačne lehce zbarvovat. Vegetariánskou omáčku připravíme podle návodu na obalu a přidáme cibuli a lžíci hořčice.

6. Připravíme karbanátky a podáváme

Orestujte Garden Gourmet Veganský karbanátek podle návodu na obalu a podávejte s připraveným pyré a omáčkou.

Nutriční hodnoty

REFERENČNÍ HODNOTY

Per Serving

Sacharidy
124.6 gramů
Energie
1095.6 Kiloklorie
Tuky
54.3 gramů
Protein
27.5 gramů