Předehřejte troubu na 200 °C.
Složení
150 g hlávkového salátu
3 rajčata
1 okurka
1 červená chilli paprička (jemně nakrájená)
1 stroužek česneku
3 lžíce (40 g) pražených arašídů
4 lžíce octa
5 lžic olivového oleje
Veganské Nugetky 2 balení
Křupavý nuggetkový salát s pečenými batáty
Tento salát s Garden Gourmet Veggie nuggetkami, pečenými batáty a arašídovým dresinkem je nejen opravdu jednoduchý na přípravu, ale také velmi lahodný!
Příprava
1. PŘEDEHŘEJTE SI TROUBU
2. UPEČTE BATÁTY
Batáty posypte pepřem, solí a 2 lžícemi olivového oleje. Vložte do trouby a opékejte asi 25 minut, dokud nejsou měkké.
3. PŘIPRAVTE SI ZELENINU
Hlávkový salát rozdělte na 2 talíře, rajčata nakrájejte na kousky a okurku na podlouhlé plátky.
4. NAARANŽUJTE SI ZELENINU DLE VAŠÍ LIBOSTI
Na hlávkový salát rozdělte nakrájenou okurku, rajče a upečené batáty.
5. PŘIPRAVTE SI ZÁLIVKU
Smíchejte 2 lžíce oleje s octem, chilli a česnekem. Dochuťte solí a pepřem.
6. ORESTUJTE VEGGIE NUGGETKY A PODÁVEJTE S PŘIPRAVENÝM SALÁTEM!
Na zbytku oleje orestujte Garden Gourmet Veggie nuggetky a nahrubo nasekejte arašídy. Obojí dejte navrch připraveného salátu a pokapejte dresinkem.
Nutriční hodnoty
REFERENČNÍ HODNOTY
Per Serving
Sacharidy
25.9 gramů
Energie
470.7 Kiloklorie
Tuky
33 gramů
Protein
17.6 gramů