Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
99kcal Cauliflower Schnitzel with Sweet potatoes and Greens

Květákový řízek se zeleninou

Serving 2 porce
Trvání 45 MIN
Náročnost Snadný

Složení

1 balení Garden Gourmet květákový řízek
300 g batátů (sladkých brambor)
150 g brokolice
150 g zelených fazolek
50 g hrášku, nebo sójových bobů
1 lžička sušeného oregana
100 g zeleného chřestu
špetka soli
2 lžičky olivového oleje
Trochu pepře
Zkopírovat ingredience
ingredience zkopírovány!

Květákový řízek se zeleninou

Hledáte lehké a vegetariánské jídlo pro rodinu a chcete do svého jídelníčku zařadit více zeleniny? Vyzkoušejte náš recept s křupavým květákovým řízkem Garden Gourmet podávaným s pečenými batáty a křupavou zeleninou!

Příprava

1. Připravte si zeleninu

Předehřejte troubu na 200℃. Připravte si hrnec s větším množstvím osolené vody a přiveďte k varu. Brokolici nakrájejte na stejně velké růžičky, očistěte zelené fazolky a odřízněte 1 cm spodní části chřestu. Připravte si hrášek.

2. Zeleninu povařte a dochuťte

Zeleninu vařte odděleně několik minut do křupava. Promíchejte je a dochuťte pepřem, solí a trochou olivového oleje.

3. Opečte batáty

Batáty oloupeme a nakrájíme na stejné kousky. Smíchejte je s olejem, solí, pepřem a oreganem a vložte do zapékací mísy. Brambory opékejte asi 20 minut do zlatova, až jsou hotové.

4. Připravte si květákový řízek Gardem Gourmet

Květákový řízek opečte na trošce oleje na pánvi dozlatova a křupava, podle návodu na obalu.

5. A můžete servírovat, přejeme dobrou chuť!

Květákový řízek podávejte s míchanou zeleninou a pečenými batáty.

Nutriční hodnoty

REFERENČNÍ HODNOTY

Per Serving

Sacharidy
59.1 gramů
Energie
411.8 Kiloklorie
Tuky
13.7 gramů
Protein
15 gramů