Šalotku oloupeme a nakrájíme, květák nakrájíme na růžičky. Na oleji ve velké pánvi orestujte šalotku. Osmažte květák a přidejte madras kari.
Složení
80 gramů vegetariánský plátek
150 g květáku
20 g šalotky
100 g baby špenátu
1.5 polévkové lžíce curry
200 g krájených rajčat
200 g kokosového mléka
0.38 g černého pepře
150 g vařené quinoy
1 čajová lžička olivového oleje
10 g čerstvého koriandru
Kokosové kari v asijském stylu
Inspirujte se asijskou kuchyní a vychutnejte si veganské kokosové kari s Garden Gourmet Grilled Filet.
Příprava
1. Šalotku a květák nakrájíme a orestujeme.
2. Přidejte rajčata a kokosové mléko a nechte provařit.
Po několika minutách přidejte rajčatovou pastu. Poté přidejte nakrájená rajčata a kokosové mléko. Přiveďte k varu a na mírném ohni vařte, dokud květák nezměkne. Quinou (nebo rýži) uvařte podle návodu na obalu.
3. Připravte grilované filety
Mezitím opečte veganský Garden Gourmet Grilovaný Filet podle návodu na obalu. Kari osolte, opepřete a přidejte k němu špenát.
4. Ozdobte a podávejte
Filé přidejte do kari nebo podávejte samostatně. Pokud chcete, ozdobte koriandrem a červenou paprikou. Quinou (nebo rýži) podávejte jako přílohu. Dobrou chuť!
Nutriční hodnoty
REFERENČNÍ HODNOTY
Per Serving
Sacharidy
1 gram
Energie
304.9 Kiloklorie
Tuky
10.2 gramů
Protein
16.1 gramů