Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Garden Gourmet Coconut Curry mit asiatischen veganen Filets

Kokosové kari v asijském stylu

Serving 2 porce
Trvání 35 MIN
Náročnost středně pokročilí

Složení

80 gramů vegetariánský plátek
150 g květáku
20 g šalotky
100 g baby špenátu
1.5 polévkové lžíce curry
200 g krájených rajčat
200 g kokosového mléka
0.38 g černého pepře
150 g vařené quinoy
1 čajová lžička olivového oleje
10 g čerstvého koriandru
Zkopírovat ingredience
ingredience zkopírovány!

Kokosové kari v asijském stylu

Inspirujte se asijskou kuchyní a vychutnejte si veganské kokosové kari s Garden Gourmet Grilled Filet.

Příprava

1. Šalotku a květák nakrájíme a orestujeme.

Šalotku oloupeme a nakrájíme, květák nakrájíme na růžičky. Na oleji ve velké pánvi orestujte šalotku. Osmažte květák a přidejte madras kari.

2. Přidejte rajčata a kokosové mléko a nechte provařit.

Po několika minutách přidejte rajčatovou pastu. Poté přidejte nakrájená rajčata a kokosové mléko. Přiveďte k varu a na mírném ohni vařte, dokud květák nezměkne. Quinou (nebo rýži) uvařte podle návodu na obalu.

3. Připravte grilované filety

Mezitím opečte veganský Garden Gourmet Grilovaný Filet podle návodu na obalu. Kari osolte, opepřete a přidejte k němu špenát.

4. Ozdobte a podávejte

Filé přidejte do kari nebo podávejte samostatně. Pokud chcete, ozdobte koriandrem a červenou paprikou. Quinou (nebo rýži) podávejte jako přílohu. Dobrou chuť!

Nutriční hodnoty

REFERENČNÍ HODNOTY

Per Serving

Sacharidy
1 gram
Energie
304.9 Kiloklorie
Tuky
10.2 gramů
Protein
16.1 gramů