Mrkev oloupeme, rozpůlíme a nakrájíme podélně na tenké plátky. Plátky nakrájíme na tenké nudličky a dochutíme citronovou šťávou a trochou medu. Bylinky (pažitku, kopr...) nasekejte nadrobno a smíchejte s majonézou.
Složení
1 balení Garden Gourmet Vegetariánský PLÁTEK
2 šálky hlávkového salátu
1 mrkev
2 mini okurky
2 lžíce bylinkové směsi (pažitka, kopr)
1 citron
2 hamburgerové housky
1 lžička medu
2 lžíce chilli omáčky
2 lžíce veganské majonézy
Burger s křupavým filetem
Objevte tento lahodný burger s čerstvou polevou a nádechem chilli. Tento burger má lahodnou chuť a texturu, ideální na víkendové slunečné obědy.
Příprava
1. Oloupejte a nakrájejte mrkev na polovinu
2. Nakrájejte okurky
Okurky podélně rozřízneme. Osolíme, opepříme a dochutíme trochou citronové šťávy a lžičkou chilli omáčky.
3. Bulky rozkrojte napůl a opečte
Bulky rozkrojíme napůl a řezané strany obou půlek opečeme na rozpálené pánvi, dokud lehce nezhnědnou. garden Gourmet vegetarianský plátek upečeme podle návodu na obalu.
4. Sestavte burger
Bulku potřeme bylinkovou majonézou a na ni bohatě rozložte salát. Na něj položíme mrkvový salát a křupavý filet. K filetu přidáme okurkový salát, přelijeme trochou chilli omáčky a dokončíme druhou polovinou bulky.
5. Prezentace
Podáváme s mrkvovým salátem a hranolkami.
Nutriční hodnoty
REFERENČNÍ HODNOTY
Per Serving
Sacharidy
38 gramů
Energie
308.8 Kiloklorie
Tuky
9.8 gramů
Protein
18.3 gramů