Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Křupavý filetový burger

Burger s křupavým filetem

Serving 2 porce
Trvání 30 MIN
Náročnost Snadný

Složení

1 balení Garden Gourmet Vegetariánský PLÁTEK
2 šálky hlávkového salátu
1 mrkev
2 mini okurky
2 lžíce bylinkové směsi (pažitka, kopr)
1 citron
2 hamburgerové housky
1 lžička medu
2 lžíce chilli omáčky
2 lžíce veganské majonézy
Zkopírovat ingredience
ingredience zkopírovány!

Burger s křupavým filetem

Objevte tento lahodný burger s čerstvou polevou a nádechem chilli. Tento burger má lahodnou chuť a texturu, ideální na víkendové slunečné obědy.

Příprava

1. Oloupejte a nakrájejte mrkev na polovinu

Mrkev oloupeme, rozpůlíme a nakrájíme podélně na tenké plátky. Plátky nakrájíme na tenké nudličky a dochutíme citronovou šťávou a trochou medu. Bylinky (pažitku, kopr...) nasekejte nadrobno a smíchejte s majonézou.

2. Nakrájejte okurky

Okurky podélně rozřízneme. Osolíme, opepříme a dochutíme trochou citronové šťávy a lžičkou chilli omáčky.

3. Bulky rozkrojte napůl a opečte

Bulky rozkrojíme napůl a řezané strany obou půlek opečeme na rozpálené pánvi, dokud lehce nezhnědnou. garden Gourmet vegetarianský plátek upečeme podle návodu na obalu.

4. Sestavte burger

Bulku potřeme bylinkovou majonézou a na ni bohatě rozložte salát. Na něj položíme mrkvový salát a křupavý filet. K filetu přidáme okurkový salát, přelijeme trochou chilli omáčky a dokončíme druhou polovinou bulky.

5. Prezentace

Podáváme s mrkvovým salátem a hranolkami.

Nutriční hodnoty

REFERENČNÍ HODNOTY

Per Serving

Sacharidy
38 gramů
Energie
308.8 Kiloklorie
Tuky
9.8 gramů
Protein
18.3 gramů
Tento recept je připravený s