Jablko se slupkou omyjeme a nakrájíme na kostičky. Avokádo rozpůlíme, vyjmeme pecku, opět rozkrojíme půlky, dužinu oloupeme, nakrájíme na kostičky a pokapeme citronovou šťávou. Nakrájejte cibuli.
Složení
1 malé červené jablko
1 zralé avokádo
1 hlávka zeleného kadeřavého salátu (lolo bionda)
1 balení vojtěšky (40g)
1 lžíce malých kaparů
½ malé červené cibule
4 čerstvě upečené veganské bagely (přírodní, celozrnné nebo se semínky)
2 lžíce extra panenského olivového oleje
citronová šťáva
1 balení Garden Gourmet Veganský tuňák
mletý černý pepř
Veganský bagel s Vuňákem | Bagel recept
Vyzkoušejte tento úžasný bagel plněný zeleninou a doplněný novým Garden Gourmet
Veggie tuňákem, který je plně rostlinný (veganský)! Prostě vynikající!
Příprava
1. NAKRÁJEJTE JABLKO, AVOKÁDO A CIBULI
2. SMÍCHEJTE S VUŇÁKEM
Smíchejte cibuli, kapary, jablko a avokádo dohromady a spojte se senzační Vunou.
3. DOCHUŤTE
Dochuťte citronovou šťávou, olivovým olejem a pepřem.
4. SMĚS NANDEJTE DO BAGELŮ A PODÁVEJTE!
Bagely podélně rozpůlíme a poklademe hlávkovým salátem. Navrch rozdělte salát s Garden Gourmet veganským tuňákem, navrch rozdělte vojtěšku a položte na ni bageltop.
Nutriční hodnoty
REFERENČNÍ HODNOTY
Per Serving
Sacharidy
58.9 gramů
Energie
511.4 Kiloklorie
Tuky
1 gram
Protein
22.5 gramů