Okurky nakrájejte na plátky a řepu na měsíčky. Lehce je promíchejte s Vunou. Dochuťte olivovým olejem, citronovou šťávou, solí a pepřem a pár snítkami nadrobno nasekaného kopru.
Složení
2 balení Garden Gourmet Veganský tuňák
4 dětské okurky
3 malé vařené červené řepy
2 hlavy listů baby římského salátu
4 ředkvičky
1 citron
Trochu soli a pepře
Hromada kopru (na dresink)
Hromada máty (na dresink)
2 lžíce veganského jogurtu (na dresink)
2 lžíce veganské majonézy
1 stroužek česneku (na dresink)
Salát s vuňákem a červenou řepou
Připravte si tento snadný a osvěžující veganský salát za pár minut! Skvělá chuť Garden Gourmet vuňáka v kombinaci s čerstvou zeleninou. Mňam, to musíte vyzkoušet!
Příprava
1. NAKRÁJEJTE ZELNINU
2. TEĎ JE NA ŘADĚ VUŇÁK!
Na talíř rozdělte listy římského salátu a navrch nandejte vuňáka.
3. PŘIPRAVTE SI DRESINK
Na přípravu dresinku potřebujete majonézu a jogurt, smíchejte a přidejte nadrobno nasekaný kopr, mátu a česnek.
4. SERVÍRUJTE!
Pokud je dresink příluš hustý, nařeďte ho trochou vody. Dresinkem přelijte salát a ozdobte ředkvičkami a snítky kopru.
Nutriční hodnoty
REFERENČNÍ HODNOTY
Per Serving
Sacharidy
34.6 gramů
Energie
655.1 Kiloklorie
Tuky
38.9 gramů
Protein
45.6 gramů