Quinou uvařte podle návodu na obalu a nechte vychladnout.
Složení
1 balení Garden Gourmet Veggie nudličky
150 g quinoi (ideálně 3 barev)
3 malé papriky (žlutá, červená, zelená)
1 hrnek římského salátu
1 malá červená cibule
1/4 okurky
1 citron
125 ml veganského jogurtu
2 lžíce směsi řeckých oliv
3 lžíce olivového oleje
Krabičkový salát v řeckém stylu
Tento veganský krabičkový salát s Garden Gourmet nudličkami je skvělou pochoutkou, která spolehlivě uspokojí vaše chuťové buňky v práci i ve škole!
Příprava
1. UVAŘTE QUINOU
2. SMÍCHEJTE OKURKU S JOGURTEM
Okurku nakrájejte podélně na čtvrtky a ty nakrájejte na tenké plátky. Poté smíchejte s jogurtem, dochuťte citronem, solí a pepřem. Papriku nakrájejte na proužky a cibuli na plátky, které ještě jednou překrojte.
3. OSMAŽTE VEGGIE NUDLIČKY
Osmažte Veggie nudličky podle návodu na obalu.
4. TEĎ UŽ JEN DOCHUŤTE SALÁT
Salát z quinoy ochuťte citronem, olivovým olejem, solí a pepřem a přidejte olivy.
5. VŠE SI ROZDĚLTE DO VAŠÍ KRABIČKY, KTEROU SI VEZMETE TŘEBA DO PRÁCE!
Do jedné přihrádky v krabičce rozdělte papriky s cibulí, do druhé quinoa salát s olivami a nudličkami na podestýlce z římského salátu. Okurkový jogurt nalijte zvlášť do misky a tu přidejte do krabičky ke zbytku jídla.
Nutriční hodnoty
REFERENČNÍ HODNOTY
Per Serving
Sacharidy
53.3 gramů
Energie
464.5 Kiloklorie
Tuky
17.9 gramů
Protein
22.9 gramů